Vara bordurilor în Mănăştur

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

După anunţurile legate de modernizarea străzii Islazului şi lărgirea străzii Câmpului, viceprimarul Tarcea ne dă încă o veste „bună”: „Primăria municipiului Cluj-Napoca a demarat lucrări de modernizare a străzilor şi trotuarelor, în cartierul Mănăştur, pe strada Grigore Alexandrescu. Termenul final de execuţie al acestor lucrări este data de 15 septembrie 2017 şi costul lor se ridică la 1.800.000 lei fără TVA”. Anunţul postat pe pagina de facebook a viceprimarului e însoţit de o galerie foto.

Pe lângă mesajul obişnuit de felicitare au apărut şi mesajele nemulţumiţilor: „Felicitari. Spor la umflarea facturilor si prelungirea lucrarilor pana se dubleaza costul. Ajungem ca bucurestenii. Regele bordurilor si la Cluj”, sau „Avem noi o obsesie cu bordurile…mai ales ca in acea zona erau chiar bune, atat bordurile cat si trotuarele…pfuii.. Dupa aceasta urmeaza spargerea trotuarului pentru introducerea firelor care se vad atarnand deasupra capetelor muncitorilor. Succes, dar poate faceti consultari publice reale cand votati bugetul, poate se gasesc si cetateni cu idei (idioti se numesc).”

Termenul foarte îndepărtat pentru finalizarea lucrărilor de pe strada Grigore Alexandrescu – 15 septembrie 2017 – pare a conţine o perioadă de siguranţă luată în calcul de viceprimar după ce ziua de 15 iunie 2017 nu a mai avut loc în Mănăştur. Pentru data de 15 iunie anunţase finalizarea lucrărilor de pe strada Câmpului (vezi articolul anterior), înainte de începerea celor de pe Izlazului. Din nefericire, chiar dacă acum a fost turnat un strat de asfalt pe Câmpului, acestea nu au fost finalizate. Chiar şi în postările dl Tarcea observăm lucrări efectuate în paralel pe Câmpului şi Izlazului.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

-