Toată lumea la sală – “Occupy Polivalenta”!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Actualizare ştire:

„În urma cererii mari de bilete, atât online, cât și la casa de bilete a Sălii Polivalente, am luat decizia de a deschide și sectorul A al inelului de sus al Sălii Polivalente. Astfel, spectatorii vor putea să își aleagă loc în tribuna de sus dinspre Someș, care asigură încă aproximativ 800-900 de locuri pentru fani”, u-bt.ro

Meciul de baschet din această seara, dintre U-Banca Transilvania şi Steaua CSM EximBank Bucureşti, cu siguranţă unul foarte disputat, manifestă un interes deosebit din partea suporterilor. Clubul recomandă celor ce vor veni la sală şi doresc să-şi aleagă locul în tribune să îşi achiziţioneze biletele online de pe site-ul biletmaster.ro sau să îşi cumpere biletul din timp de la casa de bilete a Sălii Polivalente azi, sâmbătă, 16 ianuarie de la ora 12.00 pînă la 19.15 (după această oră, vor fi vândute bilete pretipărite, cu loc aleatoriu).

Cu 45 de minute înainte de debutul meciului, spectatorii nu vor mai avea posibilitatea să îşi aleagă locul în sală. Biletele sunt tipărite implicit cu loc, însă, cu 45 de minute înainte de startul jocului, spectatorii vor primi un bilet cu locul imprimat pe el, fără să îl aleagă singuri. Decizia a fost luată pentru a scurta cât de mult posibil timpul petrecut de fiecare spectator la casa de bilete.

jucan-tenter-u-bt

Despre meciul din această seară, MARCEL ȚENTER, antrenor principal:

Este un meci foarte important pentru noi, practic ne măsurăm forţele cu principala contracandidată la titlu din acest sezon. Întâlnim o echipă care trece prin schimbări şi ea. Au schimbat antrenorul şi trei jucători, tocmai au fost eliminaţi din Cupa României, deci nu este o perioadă foarte bună pentru ei, însă sunt sigur că în meciuri de acest gen nu are importanţă prea mare structura echipei sau problemele prin care trece.Toată lumea se concentrează să joace la capacitate maximă, să câştige un meci de acest gen”.

Miljan Medvedj va face angajarea la meciul cu Steaua CSM Eximbank București. „Meda” este unul dintre cei mai iubiţi jucători străini care au evoluat la echipa de seniori, obţinând două medalii de argint şi una de bronz în cei 8 ani când a jucat la Cluj.

meda-u-bt

În prezent, Miljan Medvedj este director tehnic la echipa de baschet feminin Universitatea Cluj. De altfel, echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj se va afla în Sala Polivalentă la meciul U-Banca Transilvania – Steaua CSM Eximbank din această seară, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin