Concursul Județean de Epigramă, ediția a IV-a

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

În perioada 1 martie- 17 iunie 2018, Casa Municipală de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca și Cenaclul ,,Satiricon” al Epigramiștilor Clujeni organizează: Concursul Județean de Epigramă, ediția a IV-a.

Toți clujenii (din oraș și județ), indiferent de vârstă, sex, religie, naționalitate, partid, meserie, care simt că au umor, au știința creării versurilor în format fix și doresc să participle sau să devină membri ai Cenaclului ,,Satiricon”, vor trimite epigrame la:

Tema 1. ,,Pe su’ poale de Feleac”– două epigrame
Tema 2. Un madrigal dedicat Clujului

Condiții de redactare: Times New Roman de 14, spațiere la un rând, cu diacritice.

La ,,Subiect” se va scrie: Concurs epigrame Cluj.

În fișier, sub epigrame, pe pagina a doua, se vor scrie datele personale: Numele și prenumele, adresa, telefonul.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 16 iunie, în cadrul Spectacolului cu public organizat de Casa Municipală de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca, la Sala de festivități din Parcul Central, ocazionat de Festivalul Național ,,Eterna Epigramă”, ediția a 29-a.

Pe lângă calitatea de membru al Clubului epigramiștilor clujeni ,,Satiricon”, cei mai bine clasați vor primi premii și bani.

Pentru Concursul Județean de Epigramă, lucrările se trimit pe adresa de mail: satiriconcluj@gmail.com, sau în plic, într-un singur exemplar cu mențiunea (Pentru Concursul Județean de Epigrame), pe adresa Eugen Albu, Str. Milcov, Nr.9. Cluj-Napoca, cod: 400698, Județul Cluj, până la data de 20 mai 2018, data poștei.
Relații suplimentare la telefon 0745.067897  – Petru-Ioan Gârda

Președintele Cenaclului ,,Satiricon”: Eugen Albu

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin