Baschet pentru fete în Mănăștur

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Fetele au acum unde să învețe să joace baschet, să facă performanță sau pur și simplu să facă mișcare.

Clubul de baschet feminin SMART Basketbal Team Cluj-Napoca face înscrieri pentru fetele cu vârsta între 6 și 12 ani.

Antrenamentele au loc la sala de sport OH Sport Complex din cartierul Mănăștur, fiind susținute de fosta jucătoare de Ligă Națională, Jakab Agnes.

Clubul Smart Basketball Team a fost înființat în anul 2019 de antrenoarea Jakab Agnes, iar pănă acum are în palmares următoarele realizări:

  • locul I la Cupa For You – baby baschet
  • locul II la Turneul Internațional Pityke Cup din Ungaria (2 sportive seelcționate în Best 5)
  • locul II la Cupa Primo Carei – minibaschet
  • locurile I, II, III la Turneul Arena Streetball, categoriile baby și minibaschet
  • Participare la Campionatele Naționale de baby, minibaschet și U13
  • prezență activă la toate manifestările sportive organizate în Cluj-Napoca pentru promovarea sportului și mișcării (Bucuria în mișcare, Sports Festival, Parada Sportivilor Clujeni, Jr. NBA, etc)

Jakab Agnes are 26 de ani şi este născută la Târgu Secuiesc, acolo unde a obținut medaliile de bronz la categoria U18 și a promovat cu echipa ACS KSE Tg. Secuiesc în primul eșalon al țării. Este campionă națională la categoria U20 cu Universitatea Cluj, titlu obținut în ediția 2013 – 2014. În acel sezon a evoluat și pentru echipa de senioare ”U” Cluj.

Cariera de antrenoare a început-o ca voluntar la U-BT, sub îndrumarea antrenoarei Mioara Iurian. Cu clubul de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca a participat la mai multe ediții ale Ligii Naționale de baby și minibaschet de la Mangalia.

”Cel mai însemnat și important lucru în viață pentru mine este familia, însă un lucru pe care nu îl neglijez și pe care pun mare preț este meseria mea. Îmi place antrenoratul, îmi plac fetele cu care lucrez la baschet și pe care încerc mereu să le motivez, să le atrag spre acest sport minunat. Pun mult suflet in ceea ce fac, le învăț pe fetițe despre corectitudine, cinste, onoare, să devină niște luptătoare. Cred că baschetul este un sport care le ajută sa se dezvolte personal, să devină mai competitive și în viața de zi cu zi”, a spus Jakab Agnes.

Încă de la primele antrenamente, fetele vor găsi la sală o antrenoare entuziastă și plină de energie, pe care cu siguranță o vor îndrăgi: ”Totul începe cu o joacă, iar apoi, încet-încet, încerc să le transmit că munca, seriozitatea și disciplina îți aduc satisfacție și rezultate deosebite. Încerc să mă perfectionez și să învăț lucruri noi, de aceea m-am înscris și la cursurile facultății de kinetoterapie. Totuși, baschetul și copiii rămân marile mele pasiuni”, ne mărturisește antrenoarea.

Jakab Agnes este absolventă a Facultății de Educație și Fizică din cadrul Universității ”Babeș Balyai” – secția baschet, specializarea ”Sport și performanță motrică”. Are un master în ”Managementul organizațiilor și activităților sportive”, iar din această toamnă s-a înscris și la Kinetoterapie, tot în cadrul UBB.

Antrenamentele SMART Basketball Team au loc în fiecare zi în sala Oh Sport Complex, în funcție de categoria de vârstă. Pentru mai multe detalii antrenoarea Jakab Agnes vă stă la dispoziție: 0756 886 185.

De asemenea vă puteți înscrie online accesând formularul de încriere de aici, iar Agnes vă va contacta în cel mai scurt timp pentru alte detalii.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin