SuperVictor, eroul acestei veri

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

De Ziua Copilului, „Mănăşturel” vă prezintă mascota oficială a turneului final UEFA Euro 2016.  SuperVictor va fi, cu siguranţă, eroul  copiilor în această vară.

euro 2016B

 

Norocosul băieţel, mascota oficială a UEFA EURO 2016, are misiunea de a aduna fanii din întreaga lume într-o sărbătoare a bucuriei şi a fotbalului.

Minuţiozitatea cu care a fost pregătit Euro 2016 e evidenţiată de atenţia deosebită dată detaliilor promovării competiţiei şi accentului pus pe cei mai mici fotbalişti, pe atragerea acestora spre sport.

Importanţa competiţiei UEFA Euro 2016 este întărită de prezenţa naţionalei României, astfel că atenţia specială de care se va bucura va scoate în prim plan toată recuzita pregătită, pentru a transforma într-o adevărată  sărbătoare a sportului fiecare partidă din Franţa.

SuperVictor, noul Gavroche, a fost prezentat publicului în noiembrie 2014. Acest super-erou, prima mascotă proiectată 3D, reprezintă un copil în echipamentul echipei naţionale a Franţei, cu toate atributele necesare: pelerina roşie, ghetele de fotbal şi mingea oficială a turneului, ce îi conferă puştiului superputeri. „Legenda” ce promovează victoria şi spiritul de întrajutorare pleacă de la descoperirea, ca-n poveşti, a cutiei magice: mantia, ghetele şi mingea sunt găsite întâmplător de viitorul SuperVictor. Acestea par a prinde viaţă, zboară în jurul băieţelului şi-l echipează, dăruindu-i puteri magice: băieţelul descoperă că poate face lucruri incredibile şi-n zborul său deasupra Franţei, cu super-viteză, ajută copiii, le dăruieşte mingi de fotbal şi dezvăluie stadioanele care vor găzdui meciurile turneului Euro 2016.

euro 2016c„Sunt doar un copil obișnuit, ca atât de mulți alții! M-am născut într-un orășel din Franța. Tatăl meu a fost un fotbalist bun și, de la o vârstă foarte fragedă, am fost încântat să joc fotbal cu prietenii mei. Eu nu sunt un fotbalist la fel de bun ca și tatăl meu, dar încerc să-mi dezvolt abilitățile sportive. Pentru mine, atunci când e vorba de fotbal, e important să ne distrăm și să jucăm corect!” este mesajul lui SuperVictor pentru toţi copiii.

Energia emanată de SuperVictor se face simţită din plin şi la Cluj, unde, după Cupa Juniorul de acum două săptămâni, o altă competiţie fotbalistică va anima Mănăşturul.

În acest weekend, în Baza Sportivă Unirea, 84 de echipe din toată ţara îşi vor disputa trofeul „Fotbal a la Cluj”, în cadrul celei de-a treia ediţii. La acest turneu vor participa peste 400 de copii din Cluj-Napoca, componenţi ai celor 34 de echipe, ce reprezintă cluburile de fotbal clujene.

De Ziua Internaţională a Copilului, le dorim tuturor copiilor energia lui SuperVictor!

SuperVictor continuă seria mascotelor UEFA, după Slavek şi  Slavko, EURO 2012, Trix şi Flix, EURO 2008, Kinas, EURO 2004, Benelucky, Euro 2000 şi celebrul Goaliath de la EURO 96.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin