Baschetul mare revine în templu! U-BT joacă în Sala Sporturilor ”Horia Demian”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Galeria Universităţii Cluj continuă eforturile oraşului şi va organiza o campanie de strângere de fonduri pentru Robert Lukacs la partida din această seară dintre U-Banca Transilvania şi BC SCM Timişoara.  Cei care doresc să facă donaţii pentru Robert Lukacs o pot face în urna specială pusă la dispoziţie de către membrii galeriei Universităţii Cluj. Urna se va afla în zona galeriei, aflată la tribuna B.

Meciul U-Banca Transilvania – BC SCM Timișoara are loc marți, 26 ianuarie, de la ora 19.00 la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în etapa a 17-a a Ligii Naţionale.

tenterMarcel Ţenter: „Suntem concentraţi şi pregătiţi pentru acest meci. Suntem conştienţi de faptul că Timişoara  şi-a schimbat aproape complet echipa şi nu sunt aceeaşi adversari din tur. Noi tratăm fiecare partidă cu maximă atenţie şi sperăm ca efortul individual şi de echipă să ne aducă victoria  mâine seară”.

Atenţie: Partida NU este transmisă în direct de către Digisport. Biletele pentru meciul cu BC SCM Timișoara se pun în vânzare la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian” marți, 26 ianuarie, începând cu ora 13. NU se vor vinde bilete la casieria Sălii Polivalente!

Preţul unui bilet este 10 lei. Copiii până în 3 ani au acces gratuit.

Pentru a evita aglomeraţia la casa de bilete vă recomandăm să cumpăraţi din timp bilete sau să le achiziţionaţi online, de pe site-ul Biletmaster.ro.

IMPORTANT: Spectatorii care își vor achiziționa bilet de la casa de bilete nu îşi vor putea alege locul în sala! Biletele vor avea loc imprimat pe ele, însă spectatorii nu vor putea să își aleagă poziția în sală.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin