Cadou de ziua lui Dragan Petricevic: includerea în All Star Game 2017

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Dragan Petricevic va fi antrenorul echipei Nordului la meciul stelelor din baschetul feminin românesc. Decizia a fost luată în urma exprimării votului de către public (30%), mass-media (30%) şi de către Colegiul Central de Antrenori (40%). Ca o recunoaştere a valorii echipei formate sub îndrumarea celui mai titrat şi iubit antrenor străin din baschetul românesc, patru componente ale echipei de baschet feminin U Cluj vor fi pe teren în echipa Nordului: Gabriela Irimia, Taneisha Harrison, Andra Mandache și Brittany Denson.

„Dragi suporteri, prieteni… nu ştiu dacă echipa asta va deveni campioană, noi vom munci şi ne vom lupta, dar cu siguranţă a devenit deja, şi aşa va rămâne, o echipă populară, iubită şi respectată. Viaţa de sportiv nu este doar dacă eşti „pe locul unu, sau doi sau trei”… viaţa de sportiv e şi ce laşi în urma ta. Viaţa de suporter înseamnă să mergi la meciuri, să iubeşti şi să susţii echipa… Sala din ce-n ce mai plină de copiii prietenilor noştri, înseamnă un singur lucru… încet, încet echipa noastră devine o familie şi pentru ei”, Dragan Petricevic

” Când ajungea la Cluj, în 1996, Dragan Petri­cevic nu era doar primul antrenor străin din baschetul româ­nesc, ci şi cel mai tânăr; mai tânăr decât mulţi dintre elevii săi! (…) şi-a gă­sit în România adevă­ra­ta sa casă. Titlul câş­ti­gat, în chiar primul an, cu fru­moasa echipă de baschet masculin, de la mijlocul anilor ’90, a Universităţii Cluj, a transformat pa­şaportul de refugiat bos­niac în buletin de România”, consemna Ciprian Rus într-un amplu interviu publicat în formula As .

Celui care, prin puterea sa de muncă şi implicarea în viaţa sportivă a oraşului, a devenit un simbol al sportului clujean, manastur.info îi urează „La Mulţi Ani!” şi îi spune încă o dată „Bun venit” în rândul celor cu Buletin de Mănăştur!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin