U-BT, calificată în faza a doua a FIBA Europe Cup

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

După victoria cu 99-76 în faţa formaţiei KB Peja în cea de-a patra etapă a competiţiei, echipa U-BT este, matematic, calificată în faza a doua a FIBA Europe Cup.

„Cheia meciului în această seară a fost intensitatea cu care am întrat în meci şi dorinţa noastră de a ne întoarce cu o victorie la Cluj. Oricine îşi doreşte astfel de procentaje de la trei puncte, aşa cum am avut noi în prima repriză, respectiv 9 din 14” – Mihai Silvăşan

Echipa clujeană mai are de disputat două partide în cadrul grupei G, urmând ca în faza a doua să evolueze, în varianta optimistă, având ca adversari formația mureșeană BC Mureș Târgu-Mureș şi, foarte probabil, echipa Alba Fehervar din Ungaria.

U-Banca Transilvania va juca miercuri, 16 noiembrie, de la ora 20.30, la Sala Sporturilor „Horia Demian” cu Gaziantep în grupa G a FIBA Europe Cup. Biletele se pot cumpăra online pe pe platforma biletmaster.ro. Preţul unui tichet este de 20 lei. Elevii şi studenţii beneficiază de reducere 50 la sută, pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass. Biletele cu reducere se pot cumpăra doar de la casa de bilete.

Clasamentul Grupei G:

1 4 4 0 8
2 4 3 1 7
3 4 1 3 5
4 4 0 4 4
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin