Toată lumea la sală! Jucăm sferturile în „Templu”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Câştigătoare a Cupei României, echipa  U-Banca Transilvania  va susține primul meci din cadrul „sferturilor” Ligii Naționale de Baschet Masculin luni seară de la ora 19,30  împotriva echipei CSU Atlasib, la Sala Sporturilor Horia Demian.

Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide,  primele două urmând să aibă loc la Cluj, următoarele două la Sibiu, iar decisivul (dacă va fi cazul) la Cluj.
Biletele pentru meciurile 1 şi 2 din sferturile de finală ale Ligii Naţionale  se vor pune în vânzare luni, 18 aprilie, începând cu ora 16.00 la casa de bilete a Sălii Sporturilor „HORIA DEMIAN”. La fel ca în ultimii ani preţul unui bilet în playoff este de 20 de lei. Copiii până la trei ani au acces gratuit. Spectatorii care cumpără bilete de la casierie îşi pot alege doar sectorul, nu şi locul pe scaune. Fiecare bilet se emite cu loc, loc care trebuie respectat.  Numărul de bilete care vor fi puse în vânzare la casierie va fi de minim 250 pentru fiecare meci. Pentru meciul 1 accesul în sala se face începând cu ora 18.30.

u-bt-dsc01463

„U-Banca Transilvania a dovedit că, în meciurile decisive, importante, poate să facă diferența. Suntem foarte fericiți, este un trofeul pe care ni l-am propus și am reușit să îl obținem. Urmează, bineînțeles, campionatul, un alt trofeu care va fi cu totul și cu totul altceva”, Mircea Cristescu, vicepreședinte U-BT

u-bt-miklos_2

Atleta clujeană Andreea Miklos (17 ani) va face angajarea la meciul 1 din play-off dintre U-Banca Transilvania și CSU Atlassib Sibiu. Andrea Miklos are în palmares peste 20 de titluri naționale la probele de 400 și 200 de metri. In anul 2015, s-a clasat pe locul 7 la Campionatul Mondial de cadeți din Columbia, reușind și personal best. A câștigat medalia de aur în proba de 400 m din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului Europen (Tiblisi) și locul 9 cu ștafeta României de 4×400 metri. Andrea Miklos are dublă legitimare CSM Cluj – CSȘ Viitorul Cluj-Napoca (antrenori Sergiu Dascăl și Madolna Kanizsay) și este medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de sală cu ștafeta de 4×400 a României.

Baschetbalistii de la U-Banca Transilvania vor juca miercuri, 20 aprilie, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor „Horia Demian” cu CSU Atlassib Sibiu în MECIUL AL DOILEA din cadrul sferturilor de finală ale campionatului naţional.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin