WorkShop de Autoapărare în Mănăştur

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Napoca Jiu Jitsu Academy organizează, în colaborare cu Cozmonaut Agency, sâmbătă, 31 august 2019, de la 10:00 – 14:00, un WorkShop de Autoapărare destinat exclusiv femeilor.

„Când spunem că dorim “să intrăm în mintea infractorului”, ne referim la capacitatea de a aproxima motivațiile infractorului. Înțelegând motivațiile, vom putea interveni cât mai curat folosindu-ne de strategiile psihologice de modificare a comportamentului.
Vom aborda comunicarea funcțională cu infractorul, strategii psihologice de modificare a comportamentului, cum să facem față incidentelor critice și cum să ne reglăm emoțiile, toate acestea avându-l alături de noi pe psih. Alexandru Cozma”, afirmă organizatorii.

Napoca Jiu Jitsu Academy, prin Coach Roland Pauletti, va oferi răspunsuri și soluții la cele mai întâlnite metode de violență, pornind de la înțelegerea și controlul distanței de siguranță, până la metode de eliberare din mâinile agresorului și nu în ultimul rând, chiar preluarea controlului fizic prin diferite tehnici.

„Vom învăţa să rămânem calmi în unele dintre cele mai dezavantajoase poziţii de control, respirând, rămânând lucizi, vom folosi tehnici de Jiu Jitsu pentru a ne elibera” – Coach Roland Pauletti.

WorkShop-ul se va încheia cu o sesiune Q&A, unde se va răspunde punctual întrebărilor și se vor oferi soluții de rezolvare.

Înscrierea se face individual, completând formularul de înscriere disponibil aici.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin