U-Banca Transilvania îşi continuă recitalul în Sala Sporturilor

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Baschetbaliştii de la U-Banca Transilvania vor juca miercuri, 2 noiembrie, de la ora 20.30 în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu ciprioţii de la Petrolina AEK Larnaca, în etapa a 3-a FIBA Europe Cup, grupa G.
Înaintea acestui meci echipa noastră se află pe primul loc în grupă cu punctaj maxim, 4 puncte, având 2 victorii din două meciuri.

Biletele oline se pot cumpăra de pe platforma biletmaster.ro
Casa de bilete de la Sala Sporturilor Horia Demian va fi deschisă miercuri, 2 noiembrie, de la ora 17.00 până la ora 21.00.
Preţul biletelor este de 20 de lei. Elevii și studentii beneficiază de reducere 50 la sută pe baza cardului Omnipass (în cazul studenților) și pe baza carnetului de elev vizat pentru anul școlar 2016-2017. Se acordă un singur bilet pentru un card, respectiv carnet de elev. Biletele cu reducere se pot procura doar de la casa de bilete a Sălii Sporturilor Horia Demian.

Echipa noastră de seniori apare în Top 100 European Clubs, clasament realizat și actualizat în permanență de site-ul de specialitate eurobasket.com. U-Banca Transilvania apare pe poziția 87 în ediția actualizată la 27 octombrie, fiind singura echipă românească ce a pătruns în acest sezon în top. Linia statistică luată în calcul cuprinde 5 victorii și o înfrângere, cu 89 de puncte acumulate.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin