Seară minunată pentru baschetul clujean

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Baschet feminin: U Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe 70 – 57

Un meci de poveste, în care fetele noastre, aflate pe poziţia a doua în clasament, au dat piept cu liderul clasamentului. După un prim sfert în care au fost dominate de fetele de la ACS Sepsi, baschetbalistele Universităţii au preluat iniţiativa reuşind să se impună în sferturile următoare şi să domine finalul meciului. „Lecţia de baschet” a fost predată şi prin marcarea ultimului coş de la mijlocul terenului în ultima secundă de joc.

Bucuria victoriei a fost surprinsă de inimosul public ce a susţinut echipa pe tot parcursul meciului.


Baschet masculin: U-Banca Transilvania a învins Steaua CSM EximBank în deplasare, în urma unui meci în care bucureștenii au revenit în ultimul sfert de la -15 și au asigurat un final încins: Steaua CSM EximBank – U-Banca Transilvania 75-80 (20-27, 19-14, 12-24, 24-15).

”A fost un meci pe care ne-am dorit foarte mult să îl câștigăm, chiar dacă pentru noi nu era o miză prea mare, însă nu dorim să ne relaxăm, vrem să continuăm parcursul bun din campionat. Sunt mulțumit de rezultat, însă nu sunt mulțumit de relaxarea din debutul ultimului sfert, când am irosit 15-16 puncte, ne-am relaxat și le-am dat șansa steliștilor să spere. Am fost, însă, puternici și am reușit să câștigăm!” – MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin