Fed Cup: România – Canada. Programul meciurilor şi restricţii de circulaţie

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

România întâlneşte Canada în primul tur al Grupei Mondiale II din Fed Cup. Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Raluca Olaru sunt reprezentantele ţării noastre în partida ce are loc în acest weekend la Sala Polivalentă din Cluj.

Circulația rutieră va fi restricționată  pe Aleea Stadion, în zilele de 10 februarie, între orele 10.00 – 20.00, și 11 februarie, între orele 09.00 – 20.00. În plus, se suspendă circulația autobuzelor liniei 30 pe  Aleea Stadionului sâmbătă, 10 februarie, și duminică, 11 februarie 2018, între orele 9:00 – 20:00. Prin urmare, linia 30 (cart. Grigorescu – str. A. Vlaicu) va circula pe traseu deviat, în ambele sensuri, pe str. G. Coșbuc – Splaiul Independenței – Pod Garibaldi. În intervalul orar menționat se suspendă stațiile de pe str. Uzinei Electrice, care vor fi înlocuite cu stațiile de pe Splaiul Independenței, la peroanele de tramvaie din dreptul Sălii Polivalente.

Fed Cup este cea mai importantă competiție sportivă din tenisul de câmp feminin, considerată omoloagă a Cupei Davis din tenisul de câmp masculin.

PROGRAMUL MECIURILOR

Sâmbătă, 12.45 (în direct pe Digi Sport 1):

  • Sorana Cîrstea – Carol Zhao
  • Irina Begu – Bianca Andreescu

Duminică, 12.00 (în direct pe Digi Sport 1):

  • Irina Begu – Carol Zhao
  • Sorana Cîrstea – Bianca Andreescu
  • Ana Bogdan / Raluca Olaru – Katherine Sebov / Gabriela Dabrowski
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin