Alin Miclăuș, nominalizat la categoria „ANTRENORUL ANULUI” de Federația Română de Rugby

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

ACS Rugby Cluj Junior a încheiat anul sportiv în cadrul unei manifestări ”în familie”, un eveniment deosebit dedicat copiilor de la acest club. Alături de foști jucători care au reprezentat cu cinste rugbyul clujean în întrecerile interne și internaționale, membrii clubului s-au bucurat încă o dată de realizările deosebite reușite de sportivii clubului în acest an.

În anul 2022 Rugby Cluj Junior a reușit să-și extindă activitatea și să obțină cele mai bune performanțe sportive din istoria clubului – titlurile de campioni naționali la categoriile de vârstă U14 și U10, precum și medalia de bronz la categoria U15. Mai mult echipa U10, câștigătoare a 3 din cele 4 Turnee Naționale la Circuitul Național de Minirugby a fost desemnată câștigătoare în cadrul galei ”10 pentru Cluj”

„Petrecerea constituie un prilej de analiză și dezbatere a activității clubului nostru pentru anul ce tocmai se încheie și prezentarea obiectivelor pentru anul viitor. Nu în ultimul rând e momentul perfect să petrecem câteva ore alături de copiii clubului nostru, într-o atmosferă destinsă”, transmite Alin Miclăuș, președinte ACS Rugby Cluj Junior.

Antrenorul Alin Miclăuș este propus „ANTRENORUL ANULUI” în categoria MINIRUGBY, în cadrul unui sondaj – concurs organizat de Federația Română de Rugby. Aceasta din urmă vă propune să îi alegeți pe cei mai buni jucători, jucătoare, antrenori și arbitri din Ovalul autohton în cadrul „Superlativelor din rugbyul românesc”.

„Superlativele anului 2022” cuprind 14 categorii, fiecare categorie având câte 5 propuneri.

Toți cei nominalizați pot fi votați până în 29 decembrie 2022 pe site-ul federației (click aici).

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin