Zece premii pentru cei ce vor să descopere Clujul pas cu pas

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Urmează un week-end în care joaca este răsplătită şi cu premii. Un concurs adresat copiilor şi adolescenţilor cu vârste între 12 şi 18 ani este deschis zilele acestea, până pe 14 iunie, celor curioşi şi doritori să cutreiere oraşul.

Urmărind activităţile diverse desfăşurate de Biblioteca din Mănăştur, am descoperit o iniţiativă deosebită a bibliotecarilor clujeni. Este vorba de dezvoltarea aplicaţiei Cutreier Clujul, o aplicaţie interactivă, o invitaţie la cultura şi istoria celor mai importante obiective turistice din oraş.

Pentru a afla mai multe despre clădirile, locurile şi istoria obiectivelor culturale din oraş, Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” vă invită să participaţi la un concurs organizat cu ocazia lansării aplicaţiei Cutreier Clujul, putând astfel să obţineţi informaţii de calitate selectate de către bibliotecari.

Ce trebuie să faci pentru a câştiga unul din cele 10 premii? Îţi faci un cont pe platforma cutreiercluj.qulto.ro şi să descoperi Clujul pas cu pas.

„Noi vă încurajăm să parcurgeți la pas traseele din oraș, pentru că răspunsurile la întrebările din jocurile care au specificația GPS au un punctaj mai mare, la fel ca și satisfacțiile plimbării. Regulamentul este disponibil pe pagina bibliotecii www.bjc.ro și https://cutreiercluj.qulto.ro/”, este îndemnul organizatorilor. Aplicația Cutreier Clujul  își propune să încurajeze turismul cultural, fiind un instrument rapid și ușor de utilizat prin care se pot parcurge trasee tematice dedicate valorilor culturale locale.

Aplicaţia poate fi folosită atât în oraș, ca ghid turistic, pe mobil, cât și de acasă, pentru a planifica o vizită, de pe orice tip de computer (laptop, desktop) sau tabletă.

Pentru a participa la concurs este necesară completarea formularului de înscriere. În plus, prezenţa părinţilor pe traseu alături de concurenţi poate fi benefică pentru toată lumea.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin