În weekend avem parte de WonderPuck – Festival de teatru de păpuşi şi animaţie pentru familie

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

În weekendul 14 – 16 Septembrie 2018, Festivalul Internațional Stradal WonderPuck, singurul festival de teatru de păpuşi şi animaţie pentru familie din Transilvania revine la Cluj-Napoca.

În acest an festivalul va avea trei secțiuni:

  • WonderPuck pentru preșcolari și școlari,
  • WonderPuck pentru adolescenți, tineri și adulți și
  • WonderPuck la Centenarul Marii Uniri.

Tombola Magica: Festivalul Wonderpuck 2018 organizează şi în acest an o tombolă cu premii pentru familiile creative. Vineri și sâmbătă, copiii costumați de carnaval prezenţi în Piața Unirii vor putea completa talonul de tombolă până la ora 19:00 pentru a câştiga unul din premiile oferite de sponsorii festivalului: Pentru vineri sunt oferite ca premii bilete de avion pentru întreaga familie, pe ruta Cluj-Instambul și retur, oferit de Turkish Airlines,  un ghiozdan complet echipat, oferit de Auto Veneția și un abonament la Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca sau un hamac oferit de Sport Addict și un abonament la Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca, iar sâmbătă sunt puse la bătaie premii ce constau în: sejur de 7 nopți oferit de EXIMTUR, pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, o tabletă oferită de Copyland și un abonament la Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca, un ghiozdan complet echipat, oferit de Auto Veneția și un abonament la Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca.

Festivalul ne oferă spectacole de teatru de stradă (mers pe catalige, dans, muzică), culoare, marionete și cabaret şi multe premiere.

Ca o noutate, în acest an  festivalul se va desfăşura atât în Piața Unirii, cât şi în Piața Muzeului și la Castelul Bánffy din Bonțida.

Programul complet al festivalului poate fi accesat AICI.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin