Un „ziar” după chipul şi asemănarea Mănăşturului

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Oficializăm relaţia dintre cetăţenii cartierului şi presă. „Buletin de Mănăştur” are acum o pagină web dedicată, un ziar online cu acces la public şi un public cu acces la ziar.

O publicaţie comunitară dedicată cartierului se prezintă de astăzi pe toate ecranele cu acces la internet. O premieră dedicată celor ce locuiesc în cel mai mare oraş din oraş, celor ce locuiesc, sau au locuit aici, celor ce l-au îndrăgit (sau nu), celor ce-l cinstesc păstrându-l viu şi curat. Pentru toţi cei care Mănăştur nu e doar o locaţie, pentru cei care istoria cartierului nu e un capăt de drum, iar traiul de zi cu zi completează şi îmbogăţeşte acest nume, pentru voi toţi suntem de azi prezenţi în online sub forma unui ziar de cartier.

Imac2web

Un ziar de cartier asemeni comunităţii din care îşi trage numele şi forma, un ziar viu în transformare continuă. Un ziar care primeşte spre prezentare fiecare faptă ce se vrea popularizată, fiecare acţiune ce trebuie cunoscută, fiecare făptură ce are ceva de dăruit comunităţii.

Veseli şi visători când oamenii sunt veseli şi visează la frumos, trişti şi revoltaţi când oamenii au parte de experienţe negative, parteneri pentru cei care nu lasă viaţa să se stingă şi faptele bune să dispară, punte de legătură între oameni şi autorităţi, aşa suntem noi cei care de astăzi la adresa manăstur.info vom fi prezenţi pentru toţi cei cu Buletin de Mănăştur.

Începem activitatea într-un spaţiu virtual pe care-l „mobilăm” cu poveştile cartierului, cu activităţi de interes pentru comunitatea locală, în care vă provocăm la dezbateri, la acţiune civică, la reacţiune, la promovarea tradiţiilor şi la inovaţie şi dezvoltare. În curând (sperăm că şi cu ajutorul autorităţilor locale) vom fi împreună într-un adevărat HUB COMUNITAR al mănăşturenilor.

No, până aici, de aici încolo Mănăştur . info

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin