Porți deschise pentru familia ta, la sărbătorirea a 2 ani de ZEM Center

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Duminică, 10 iunie 2018, între orele 10.00 – 13.00 și 16.00 – 19.00, centrul de terapii complementare ZEM Center își deschide porțile pentru părinți, copii, bunici și pentru toți cei care vor să sărbătorească alături de membrii echipei doi ani de activitate ZEM.

Cei ce vor trece pragul centrului la sfârșit de săptămână vor beneficia de demonstrații și mini-tratamente Bowen gratuite, vor putea să participe la prezentări ale terapeuților, vor afla mai multe despre remedii și terapii complementare, iar copiii se vor distra la ”Mini-Aleea Terapeutică” – o atracție de nerefuzat chiar și pentru cei mari.

”Ne deschidem porțile pentru tine si familia ta, la sărbătorirea a 2 ani de activitate a ZEM Center! Veniți să ne cunoașteți, aveti multe lucruri interesante de descoperit!”, anunță echipa coordonată de Lia Valendorfean, fondator și manager al centrului.

Programul propus invitaților:

  • Mini-tratamente și demonstrații Terapia Bowen, cu terapeuții Anca BAIU și Cristiana PRUNEAN, între orele 10.00 – 13.00 și 16.00 – 19.00;
  • ”Stiință, sănătate, spiritualitate” – prezentare a terapeutului Bowen Master, Călin CIFOR, între orele 16.00 – 18.00;
  • Uleiurile esențiale pentru sănătate” – prezentare a Doamnei Dr. Gabriela CIFOR, între orele 16.00 – 18.00;
  • „Mini-Aleea Terapeutica – un masaj reflexogen super amuzant” – activitate pentru copii, în curtea ZEM Center, între orele 10.00 – 13.00 și 16.00 – 19.00;

Toate activitățile sunt gratuite, dar pentru a beneficia de mini-tratamentele de terapia Bowen este necesar să vă înscrieți. (Link înscrieri aici)

Terapia Bowen a fost fondată în anii 1950 de australianul Tom Bowen și este o terapie manuală non-invazivă, holistică și fără efecte secundare, care stimulează funcționarea normală a tuturor sistemelor din organism. Terapia lucrează atât prin sistemul nervos, cât și prin cel circulator și limfatic. Rezultatele pot fi spectaculoase chiar de la prima ședință.

Pot fi înlăturate diverse afecțiuni, precum stresul și oboseala cronică, alergiile, migrenele, problemele scheleto-musculare și articulare (spondiloza, sciatica, probleme ale genunchilor și gleznelor, restricții de mișcare a gâtului/umerilor, durerile de spate, bolile profesionale, accidentările sportive etc.), afecțiuni ale organelor interne (rinichi, ficat, vezică biliară, stomac și intestine, colon etc.),  bolile autoimune, afecțiunile neurologice etc.

Centrul ZEM Center oferă pachete de terapii complementare, care includ terapia Bowen, plus tratamente de kinetoterapie, naturopatie, iridologie, psihoterapii, consult biorezonanță, programe de slăbire, detoxifiere, pregătire pentru sarcină etc.

Centrul se află în Cluj-Napoca, pe strada C. Brâncuși, la numărul 53. Număr de contact – 0755777011 , e-mail: contact@zemcenter.ro

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin