USAMV Cluj-Napoca – oferta de primăvară

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV Cluj-Napoca) se mândreşte cu o ofertă bogată de produse realizate în cadrul unităţilor proprii de cercetare şi producţie.

Astfel, în această săptămână a pus în vânzare mușcate și begonii la ghiveci, produse la Sera floricolă din campus. Specialiștii de la Disciplina de Floricultură au produs în seră circa 4.000 de plante floricole: begonia anuală în șase variante de culoare și mușcate semicurgătoare în trei variante de culoare, respectiv mușcate clasice în 11 variante de culoare.

Prețul pentru un ghiveci cu begonia este de 3 lei, iar pentru mușcate 10 lei/ghiveci. Programul de vânzare la sera din campusul USAMV Cluj-Napoca, Calea Mănăștur nr 3-5, în campus, este luni-vineri, între orele 8.00 – 14.00, iar clienții sunt rugați să aibă propriile ambalaje pentru transport.

Înpreajma Sărbătorilor Pascale vor intra la vânzare și răsaduri de legume produse la Sera legumicolă din campusul universității.

Stațiunea de Cercetare Horticolă (SCH) a universității a scos deja la vânzare primele răsaduri din această primăvară – salată verde, gulie albă și roșie, varză chinezească.

De asemenea, ghivece cu puieți forestieri din 14 specii, între care se numără brad, paltin, arțar american, mesteacăn, salcâm, stejar roșu, molid sau tuia sunt pregătite pentru comercializare și pot fi achiziționate de la magazinele USAMV Cluj-Napoca (Calea Mănăștur nr. 7 și capăt str. Liviu Rebreanu). Prețurile sunt cuprinse între 8-50 lei, în funcție de specie și de mărime.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin