”U” Olimpia Cluj – ultimul meci înaintea UEFA Women’s Champions League

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Campioana României la fotbal feminin, ”U” Olimpia Cluj va disputa joi, 2 august 2018, ultimul meci amical înaintea participării în grupele UEFA Women’s Champions League, în compania echipei Heniu Prundu Bârgăului. Partida începe de la ora 11:00 pe stadionul Clujana.

”U” Olimpia Cluj pleacă spre Ucraina (Kharkiv) pe 3 august și va disputa primul meci din grupa preliminară UEFA Women’s Champions League în data de 7 august, în compania Cardiff Met Ladies din Țara Galilor. În 10 august va întâlni campioana Maltei, FC Birkirkara, iar derby-ul grupei, în compania gazdei WFC Kharkiv-1, se va disputa pe 13 august.

Pentru pregătirea meciurilor din grupa preliminară UEFA Women’s Champions League, echipa clujeană a desfăşurat un cantonament la Zlatna şi un mini turneu în Ungaria, unde a avut programate două meciuri amicale, unul cu MTK Hungaria – campioana Ungariei, iar al doilea cu Diósgyőri VTK – locul 3 în campionat și finalista Cupei Ungariei.

„Am încheiat prima perioadă a pregătirilor pentru Champions League. Eu consider că ne-am pregătit foarte bine și cele două meciuri au arătat acest lucru și sunt foarte optimist pentru meciurile din Ucraina din UWCL. Foarte pozitiv pentru mine este faptul că jucătoarele noi care au venit s-au adaptat și integrat foarte repede, iar cele venite de la echipa a doua de asemenea s-au integrat în programul echipei și, chiar dacă e foarte greu să fie titulare acum, sunt jucătoare pe care ne vom baza și la nivel internațional într-un timp foarte scurt” a declarat la întoarcerea în țară antrenorul Mirel Albon.

”U” Olimpia Cluj se află în grupa 6 preliminară a UEFA Women’s Champions League, alături de campioana Țării Galilor, Cardiff Met Ladies, campioana Ucrainei și gazda grupei, WFC Kharkiv-1, și campioana Maltei, FC Birkirkara.

Programul partidelor:

7 august 2018, ora 11:00, FC Metalist Training Ground, Vysokiy

”U” Olimpia Cluj – Cardiff Met Ladies

10 august 2018, ora 11:00, FC Metalist Training Ground, Vysokiy

”U” Olimpia Cluj – FC Birkirkara

13 august 2018, ora 18:00, OSK Metalist Stadion, Kharkiv

WFC Kharkiv-1 – ”U” Olimpia Cluj

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin