Surpriză la „Seri de vară clujene”: Fang Shuang cântă în parc, în Mărăşti

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Cea de-a VII-a ediție a evenimentelor din seria “Seri de vară clujene” se va desfășura în ultimele trei weekend-uri ale lunii august. În acest an vom avea parte de patru evenimente în: Amfiteatrul de la Baza Sportivă Gheorgheni, Parcul de pe Str. Dâmboviței din Mărăști, Plaja Grigorescu și Piața Muzeului. Întrucât organizatorii îşi propun ca în fiecare an să activeze noi locuri din oraș, în Mănăştur nu sunt programate manifestări similare celei de anul trecut din Parcul Primăverii.

Prima seară a  Serilor de Vară Clujene din aces an se desfășoară în Amfiteatrul de la Baza Sportivă Gheorgheni.

Iată programul pus la dispoziţie de către organizatori:

11 August – “Seri de vară… în alte lumi”
Amfiteatrul Bazei sportive Gheorgheni
19.30  Workshop dans “Hula” – susținut de Anna Maria Balazs, pasionată de lumea polineziană, de 9 ani pășind în ritmurile dansului hawaian Hula. Experiența ei în acest dans a fost formată în cadrul cursurilor internaționale susținute de maeștrii din Hawaii: Raylene Kawaiae’a și Hope Keawe, Loea Kawaikapuokalami Hewett, Hokulami de Rego, Lei’ohu Ryder și Mayden Ku’nipo, Nelson Ka’Ai, Keali’I Reichel, Mark Keali’I Ho’omalu.
20:30  La  contessa Maritza (arii și duete din operete celebre)
Spectacolul are ca personaj central pe Contessa Maritza din opereta cu același nume de Emmerich Kalman. Pretextul este o petrecere la care Maritza invită personaje celebre din operete îndrăgite ca Silvia și Contessa Maritza de Emmrich Kalman, Giuditta, Văduva veselă si Țara surîsului de Franz Lehar, Lăsaţi-mă să cânt de Gherase Dendrino și Liliacul de Johann Strauss. Intrigile superficiale și amuzante care se țes la aceasta petrecere, muzica, dansul și vocile deosebite ale protagonistilor vor face deliciul publicului meloman, și nu numai.
Distribuţie:
Adonis Tanta – Danilo Istvan Kozocsa – Zsupan Lorena Puican – Stasi Oana Trâmbiţaş – Adela Adriana Ţidor –Maritza Sergiu Coltan -Tassilo
Scenariul si regia : Ina Hudea
Dirijor: Vlad Eniu
Acompaniază: Lizbeth Tetrade, pian și formația A.t.a.c.

12 august, ora 20:00 “Seri de vară… în alte timpuri”
Parcul de pe Str. Dâmboviței din Mărăști
Soliștii Fang Shuang și Paula Coteț
Cântece cunoscute pe care le fredonam cândva vor fi din nou aproape de inimile noastre în această seară. “Copacul”, “De-ar fi să vii”, “De-ai fi tu salcie la mal”, “Marea cântă”, “Ciobanaș cu 300 de oi”, “Sara pe deal”, “Ana, zorile se varsă” sau “Make you feel my love”, “Someone like you” sunt o parte din amintirile pe care vă invităm să le retrăiți alături de Fang Shuang, solist vocal la Opera Comică pentru Copii, cunoscut publicului larg prin participarea la faza finală a concursului Românii au Talent, ediția 2017.
Alături de el, Paula Coteț, o solistă de 15 ani ce studiază muzica la Colegiul de Arte din Baia Mare. Artista este câstigătoare a mai multor concursuri naționale și internaționale de muzică clasică, ușoară și romanțe.
Spectacol susținut coregrafic de balerinii: Sebastian Vlad, Ioana Cristina Tokes, Viorica Bogoi, Har Liviu Mihai, Antonia Indrei.
Coregrafia: Sebastian Vlad, acompaniază formația A.T.A.C., dirijor Vlad Eniu regia artistică Ina Hudea.

18,19 august – Folk happening on the beach
Plaja Grigorescu
Plaja Grigorescu, de pe malul Someşului, va găzdui în 18 şi 19 august un regal estival al muzicii folk, la ceas de seară, când soarele se-mblânzeşte şi sufletele tânjesc după relaxare și muzică bună. Muzica folk se bucură de un loc binemeritat în interesul şi apetitul clujenilor, atunci când vine vorba de muzică de suflet, destindere, frumos şi nu în ultimul rând, implicare. Iar aici nu  vorbim doar de numeroşii artişti ai acestui gen muzical care reprezintă Clujul, ci şi de minunatul public care participă la actul artistic de gen.
18 august ora 20:00 – Trupa Boemis, Magda Puskas & Rareș Suciu
19 august ora 20:00 – Cristina Nagy Pătrașcu & Duo Mignon, Raluca Marinescu, Ioana Mureșan, Adriana Andreica & Florin Grec, Dudu Isabel & friends, Cătălin Condurache
Seara de 19 august se va termina cu un foc de tabără, pe ritmuri de folk care vor întâmpina zorii zilei.

25, 26 august – Concerte live & muzică electronică
Piața Muzeului
Ultimul weekend al lunii august se va organiza în locația inițială a Serilor de vară clujene, Piața Muzeului. Vino să asculţi o nouă latură a muzicii live, una acompaniată și de DJ, care îi oferă o notă diferită față de cele cu care ne-am obișnuit. Locul de suflet al clujenilor va răsuna pe ritmuri ademenitoare, după cum urmează:
25 august ora 19:00 – Le Minion, Socol, Vlad Bretan
26 august ora 19:00 – Renata Burca, Natif, Edina Jazz Quartet

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca în colaborare cu „Scena Urbană”, Asociația Culturală „Citadela Artelor” și Bigtime Production, iar accesul publicului va fi gratuit.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin