Cum se vor schimba malurile Someşului?

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Centru de Cultură Urbană Casino găzduieşte astăzi, 29 mai 2018, ora 17:00, dezbaterea cu tema ”Reamenajarea malurilor Someșului”. Organizată de Centrul de Inovare și Imaginație Civică, dezbaterea va avea invitaţi din rândul Ordinului Arhitecților din România, ai Ordinului Arhitecților din România – Filiala Transilvania, precum și pe José Mayoral Moratilla, arhitectul spaniol de la PRÁCTICA, câștigătorul concursului de soluții ”Rethinking Someș”. Contractul semnat cu arhitecții spanioli de la PRÁCTICA cuprinde servicii de proiectare complete.

Lansat în toamna anului trecut sub sloganul „Imaginăm viitorul orașului!”, Centrul de Inovare și Imaginație Civică își propune să devină un laborator permanent în care să se dezvolte diferitele forme de colaborare între actorii din oraș.

De asemenea, vor fi testate idei noi și proiecte inovative, urmărind să folosim potențialul creativ al comunității clujene pentru dezvoltarea unor politici de inovare urbană.

Pentru mai multe informații, dar și pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de e-mail imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro sau pagina de Facebook http://facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin