Smart Basketball Team organizează selecție pentru fete

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Asociația Club Sportiv SMART Basketball Team Cluj-Napoca organizează în data de 23 august 2021 un trial de selecție pentru grupele de inițiere, pentru fete născute în perioada 2011 – 2015.

Activitatea este programată cu începere de la ora 18:00, pe terenurile outdoor din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” (Parc Babeș), în fața Sălii de Sport „Gheorghe Roman”. Intrarea în parc este gratuită, cu menționarea motivului pentru acces – trial SMART Basketball.

Clubul urmărește atragerea și încurajarea fetelor pentru a începe practicarea baschetului atât ca o metodă de a se distra, cât și ca nivel de performanță.

Clubul Smart Basketball Team a participat în sezonul 2020 – 2021 la Campionatul Național U13 clasându-se pe locul 7, iar la Campionatele Naționale U12, de la Costinești, s-a clasat pe locul 4. De asemenea clubul Smart Basketball Team a participat cu o echipă la Festivalul Național de Minibaschet de la Costinești.

Ținând cont de temperatura de la ora antrenamentului, recomandăm ca fetele să vină cu echipament sport (short și tricou) și un eventual prosop în geantă. Sticla de apă nu este necesară, deoarece SMART Basketball Team se va ocupa de hidratare. Mai mult decât atât, pe toată durata activității, avem pregătite concursuri cu diverse premii.

Alte detalii puteți obține de la antrenoarea Jakab Agnes – 0756 886 185.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin