Primăria clujeană pune semnul egal între echipele de fotbal din oraş

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

„Clujul își premiază campionii!” – acesta este numele evenimentului prin care primăria clujeană vrea să aducă sub acelaşi acoperiş echipele de top cu performanţe în fotbalul naţional. Programate la ore diferite, echipele Olimpia, „U” şi CFR se vor întâlni cu primarul municipiului în Parcul Mare, vineri, 15 iunie 2018:

„Primăria municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj vă invită, vineri, 15 iunie 2018, începând cu ora 10.30, la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj, Parcul Central “Simion Bărnuțiu”, pentru a lua parte la ceremonia de premiere a echipelor de fotbal din Cluj-Napoca care au obținut rezultate remarcabile în sezonul competițional 2017-2018.

Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj premiază echipele clujene de fotbal care au obținut performanțe notabile, aducând acasă mai multe trofee. Prin urmare, Cluj-Napoca, Oraș European al Sportului 2018 are 3 echipe de fotbal care au câștigat eșalonul din care au făcut parte:

  • Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj a reușit a doua promovare în tot atâția ani, în urma câștigării fără drept de apel a celei de-a 5-a serii din liga a III-a.
  • Echipa de fotbal feminin a clubului Olimpia Cluj-Napoca, care a obținut al 8-lea titlu consecutiv de campioană a României. Odată cu acest triumf, Olimpia Cluj-Napoca scrie istorie în fotbalul românesc, nicio echipă feminină sau masculină neavând un astfel de palmares, câștigarea a 8 titluri consecutive.
  • Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj a obținut un nou titlu de campioană, cel de-al 4-lea la cel mai înalt nivel competițional din istoria clubului, urmând ca în sezonul 2018-2019 să se lupte pentru un loc în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi din Europa, UEFA Champions League.

Program ceremonie de premiere:

10.30 –  FC Universitatea Cluj

11.30 – Olimpia Cluj-Napoca

12.30 – FC CFR 1907 Cluj”, se arată în comunicatul transmis de Biroul Mass-media, Primăria Cluj-Napoca

 

foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin