CS Poli Karate, prestaţie remarcabilă la Campionat Mondial de karate WUKF

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Sportivii clubului Poli Karate ne-au obişnuit cu rezultatele foarte bune obţinute în cadrul competiţiilor naţionale şi internaţionale la care participă, dar şi cu demonstraţiile de tehnică şi măiestrie pe care le oferă cu generozitate, în cadrul festiv, mănăşturenilor.

Cu rezultate pe măsură, karateka conduşi de Antrenorul Emerit Dragoş Cocişiu s-au întors după participarea între 18-23 iunie la cel de al 8-lea Campionat Mondial de karate WUKF și primul Campionat Mondial WUKF de Kobudo.

În impozanta ONDREJ Nepela Arena din Bratislva, Slovacia, au evoluat de-a lungul celor 5 zile mai mult de 2500 de sportivi din peste 45 de țări. Clubul Sportiv Poli Karate a deplasat un lot de şase sportivi care au obținut următoarele rezultate:

  • Kudor Adorjan: Aur – Campion Mondial juniori 3 la kumite și locul 5 la Kata băieți juniori 3.
  • Rus-Pop Denisa: Bronz – locul 3 kumite fete 12 ani și locul 4 kata fete 12 ani.
  • Dehelean Matei: Bronz-locul 3 kumite juniori 3.
  • Popa Alexandru Ionuț s-a clasat în primii 8 la kumite băieți 10 ani, la kata băieți obținând locul 7.
  • Duma Răzvan s-a clasat în primii 16 la kumite juniori 2, iar Cristescu Darius tot în primii 16 la kumite băieți 11 ani.
  • Echipa de kumite juniori a clubului s-a clasat în primele 8.

Antrenorul emerit Dragoş Cocişiu a ţinut să menţioneze sprijinul primit de la Primăria și Consiliului local Cluj şi să mulțumeasă sponsorilor deja tradiționali: FSP GLOBAL, CH Transbeton Construcții și Safeway, dar și firmei Distral care a asigurat deplasarea sportivului Cristescu Darius.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin