Baschet la Polivalentă: intrare liberă la meciul fetelor; băieţii joacă în FIBA Europe Cup

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Baschetbalistele Universității Cluj vor disputa mâine, 5 decembrie, restanța din etapa a II-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin cu SCM Timișoara. Partida va avea loc în Sala Polivalentă de la ora 17:00, iar intrarea va fi liberă. Între poziţiile celor două echipe în clasament se află un singur punct. „Studentele” vor începe acest meci de pe locul șapte cu opt puncte, în timp ce echipa din Timișoara porneşte de pe locul șase cu nouă puncte.

U-Banca Transilvania va juca miercuri, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă în grupa E a FIBA Europe Cup.
De Moș Nicolae copiii vor avea acces gratuit la meci. Copiii și elevii, dar și juniorii clubului U-BT vor intra pe la intrarea principală și vor ocupa locurile în peluzele Sălii Polivalente. Biletele se pot achiziționa de pe bilete.ro, iar de la casa de bilete a Sălii Polivalente în ziua meciului, între orele 16.00 – 20.00.

Detalii bilete pentru părinți: Tichetele vor putea fi procurate și de la casieria Sălii Polivalente, după următorul program:

  • Marți, 5 decembrie: de la ora 12.00 – 18.00
  • Miercuri, 6 decembrie: de la ora 16.00 – 20.00

Preț bilete: 20 de lei / Bilet cu reducere: 10 lei (studenți doar pe baza  cardului Omnipass).

IMPORTANT:

  • Cu o jumătate de oră înainte de începutul meciului spectatorii nu mai au posibilitatea de a își alege locurile în sală. Tichetele vor fi pretipărite cu locul pentru a limita timpul de așteptare la casa de bilete.
  • Printați biletele după achiționarea lor online.

Înaintea acestei ultime etape echipa clujeană se află pe primul loc în clasamentul FIBA și are nevoie de o victorie pentru a încheia grupa pe aceeași poziție.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin