Central Park Wine Festival, în ultimul weekend din august

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

În ultimul weekend din august, sute de crame din țară și din străinătate își dau din nou întâlnire în Parcul Central din Cluj-Napoca, în perioada 24-27 august. Parcul devine un spaţiu dedicat amatorilor de vinuri și delicatese, dublate de muzică live şi cultură, combinaţia perfectă pentru socializare.

Central Park Wine Festival, un eveniment de tradiție în Cluj-Napoca, şi-a obișnuit vizitatorii ca ultimul weekend de vară să petreacă în Parcul Central, printre etichete de vin de colecție din toată lumea, mâncăruri delicioase, concerte de muzică live și mini-evenimente pentru întreaga familie.

Organizatorii au făcut deja încălzirea, căci o zonă specială a fost rezervată pentru CPWF chiar la Zilele Clujului, în perioada 19-21 mai. Unii dintre partenerii festivalului au fost prezenți tot în Parcul Central, deschizând apetitul pentru următorul eveniment dedicat vinului, gastronomiei și culturii.

Cel mai mare festival open-air dedicat vinului, gastronomiei, culturii și artei Încă de la prima ediție, Central Park Wine Festival s-a făcut rapid remarcat printre evenimentele de profil – și nu numai – datorită amplorii și a ofertelor generoase în materie de distracție și relaxare. Timp de 4 zile participanții pot să călătorească cu ajutorul cramelor prezente de pe un continent pe altul, savurând vinuri renumite la nivel mondial, dar și produse mai puțin cunoscute, abia lansate.

Festivalul se remarcă și prin faptul că înglobează toate calitățile pentru a răspunde atât nevoilor cunoscătorilor, cât și celor care au interacționat mai puțin cu lumea fascinantă a vinului. Show-urile de live cooking, concertele cu muzică perfectă pentru a savura un pahar alături de cei dragi și activitățile pentru copii sunt doar câteva dintre punctele de atracție ale festivalului.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin