Ziua porţilor deschise la Liceul cu Program Sportiv

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Marţi, 27 februarie 2019, între orele 9-15, părinţii şi viitorii şcolari ce doresc să îmbine studiul clasic cu sportul sunt invitaţi la Ziua porţilor deschise în cadrul Liceului cu Program Sportiv de pe strada Arinilor.

Chiar dacă programul oficial al înscrierilor în învăţământul primar nu a fost definitivat încă, avantajele urmării cursurilor la această unitate de învăţământ sunt dintre cele mai atrăgătoare.

Astfel elevii au posibilitatea practicării unor sporturi (atletism, fotbal, handbal, judo, volei, baschet sau înot), vor avea orele de curs într-un sigur schimb sau program şcolar în regim semi-internat cu pregătirea individuală a elevilor, după orele de curs, la cerere.

Liceul cu Program Sportiv a fost înfiinţat pe scheletul claselor cu profil vocaţional sportiv existente la Şcoala nr. 20 (11 clase – atletism şi judo) şi la Grupul Şcolar de Industrie Uşoară (12 clase de liceu – atletism, fotbal, handbal, volei).

Domiciliul părinților sau viza de flotant nu este un criteriu de selecţie pentru înscrierea în clasa pregătitoare la Liceul cu Program Sportiv, liceul fiind de tip vocațional nu are circumscripție școlară.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin