Sponsorizări de 350.000 de lei pentru tineri sau echipe cu rezultate bune în sport şi artă

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Programul MOL de promovare a talentelor al Fundației Pentru Comunitate, aflat la a 11 –a ediție, oferă sprijin financiar tinerilor talentați și cu rezultate bune în domeniile sport  şi artă.
Fondul total de sponsorizări este de 350.000 de lei. Un tânăr poate obține maxim 10.000 de lei pentru achiziționare de materiale, echipament sportiv, instrumente muzicale sau pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la concursuri, cantonamente, tabere de profil, cursuri, expoziții.
Se pot înscrie atât tineri între 8-18 ani, cât şi echipe sportive, ansambluri artistice, compuse din tineri din această categorie de vârstă, care îşi desfăşoară activitatea sportivă, respectiv cea artistică în România.

Programul MOL de promovare a talentelor susţine copiii care au obținut rezultate foarte bune la concursuri naționale și internaționale în domeniul sportiv sau artistic și au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea și continuarea carierei.

Termenul de înscriere la consurs este 18 iunie 2016, data poștei.

Afis MOL Talente

Dosarul pentru participare la concurs trebuie să cuprindă:

  1. Formularul de aplicare completat
  2. Ofertă (oferte) de preţ valabile pentru cumpărarea produselor prevăzute
  3. Declaraţia părintelui / reprezentantului legal
  4. Declaraţia de susţinere din partea antrenorului / profesorului pregătitor
  5. Documentaţia rezultatelor anterioare ale aplicantului din anii 2015 și 2016 (tabel și copiile diplomelor sau liste de rezultate descărcate de pe site-urile oficiale ale concursurilor). Fotografii, înregistrări audio video pentru categoria arte pe suport CD sau DVD.
  6. Articole, apariții în mass media despre performanțe (constituie avantaj)
Formulare Detalii

MOL România a semnat un contract de sponsorizare cu Fundaţia Pentru Comunitate. Conform acestui contract, compania finanţează activitatea fundaţiei, derulată în domeniul cultural, educativ, social, recreativ şi sportiv.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin