S-a aflat şi la Primărie: „Mehedinţi este cea mai aglomerată stradă”, afirmă şi viceprimarul Dan Tarcea

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Trecând peste unele erori pe care le punem pe seama exprimării libere într-o emisiune live, aflăm că parkingul din dreptul blocurilor D1-D2, zona Mehedinţi – Negoiu, se află,  în grafic, după spusele viceprimarului Dan Tarcea. Urmează turnarea ultimului nivel şi apoi se trece la „instalaţii”.

„La sfârşitul lunii noiembrie vom putea să-l dăm în folosinţă şi cel puţin 400 de maşini (?!) vor putea parca începând cu luna decembrie în acel parking. De rezolvat problema (parcărilor de pe stradă) nu se va rezolva pentru că nu este suficient un singur parking în acea zonă aglomerată. Mai avem în plan să mai facem un parking mai mic, acuma verificăm situaţia terenurilor, tot în zona Mehedinţi, pentru că Mehedinţi este cea mai aglomerată zonă şi cea mai aglomerată stradă din cartierul Cluj-Napoca (?!), sunt blocuri foarte mari, cu o stradă care are o singură bandă (?!) şi acolo sunt parcate maşini şi pe o parte şi pe cealaltă”, a afirmat viceprimarul Dan Tarcea în emisiunea moderată de jurnalistul Ionel Lespuc, „Dimineţi în Realitate”.

Un angajament legat de finalizarea „parking-ului de pe Negoiu” a fost difuzat pe canalul de youtube Emil Boc în 30 iunie 2016 şi anunţa crearea a 376 de locuri de parcare. Trecem peste termenul asumat de constructor de a finaliza lucrarea pe data de 30 decembrie 2016 şi constatăm doar că acesta şi-a încheiat activitatea înainte cu o săptămână de termenul avansat. Doar activitate, nu şi parkingul după cum am arătat la vremea respectivă aici.

Mai multe detalii despre lucrările care se vor executa în perioada următoare pe strada Islazului şi Calea Mănăştur puteţi afla urmărind emisiunea transmisă live pe facebook (de la minutul 9):

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin