Se desfiinţează parcarea de „la Terenuri”?!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Cea mai mare aglomerare de maşini parcate pe spaţiul verde, parcarea ad-hoc de „la Terenuri” situată între două parkinguri construite de primăria clujeană, este în continuare tolerată de administraţia oraşului, în ciuda multiplelor reclamaţii adresate de cetăţeni.

Se pare că sunt şanse, odată cu apropierea campaniei electorale, ca spaţiul verde din zona „la Terenuri” să revină în folosinţa publică, trecând de la stadiul actual, cel mai mare parking ilegal din oraş, la cel de bază publică de agrement.

Primarul Emil Boc a anunţat, ca de obicei, într-o emisiune transmisă live pe facebook, un nou pas făcut pentru revitalizarea zonei. Astfel, în această săptămână a avut loc semnarea „contractului de servicii pentru a realiza studiu de fezabilitate şi planul urbanistic zonal pentru realizarea bazei sportive din Mănăştur pe locaţia „la Terenuri”. E vorba de 4,3 hectare de teren. Am pornit în linie dreaptă. Va trebui să expropriem o parte din terenuri pentru că nu toate de acolo sunt proprietate publică, dar acolo se va realiza, aşa cum am promis, o bază după un model oarecum asemănător celei din Gheorgheni”.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin