Săptămâna Altfel la Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Săptămâna Altfel a început pentru elevii de la Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu” Cluj-Napoca cu o serie de activități variate: clasele a VII-a C și a VII-a D au realizat o vizită la Fabrica de știință din Turda. S-au delectat cu o mulțime de experimente și aparate interesante, apoi au explorat Cheile Turenilor, unde cu toții s-au bucurat de vremea bună și priveliștea încântătoare!

Cei din clasa a VII-a B au petrecut o zi specială la UBB Cluj, la Facultatea de fizică și la Facultatea de Matematică și Informatică, iar cei din a VII-a E au fost în Vizita la Rezervația forestieră Sequoia din Săcuieu, Cluj, unde s-au simțit ca niște exploratori în mijlocul naturii, privind cu uimire copacul uriaș și ascultând sunetele pădurii.

De asemenea USAMV a fost gazdă primitoare pentru elevii clasei a VII-a A ce au avut parte de un tur ghidat deosebit de interesant şi apreciat de elevii curioşi, a rezumat Pop Claudia Alina, consilier educativ.

Elevii clasei a III-a C au făcut o călătorie în timp și s-au trezit în preistoric, în Parcul cu dinozauri din Florești, “ursuleții” din a II-a B au participat la ateliere de lectură, de artă, la activități antibullying, cei din I-a  E au confecționat lumânări, au asistat la demonstrații cu câinii Jandarmeriei Române, iar cei mai mici, elevii din clasa Pregătitoare E au învățat să își lege singuri șireturile pentru a-și cumpăra, în voie, încălțămintea preferată, au realizat un copac de toamnă, din fâșii colorate, exersându-si răbdarea și abilitățile motrice.

De remarcat sunt și alte activități ca cele de prevenire a consumului de substanțe interzise, de prevenire a comportamentelor discriminatorii, ateliere de programare, de artă – coordonate de părinți, precum și constanta preocupare pentru sport a profesorilor.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin