Proiectul caritabil ”Părinte înFlorești te îndeamnă să Dăruiești”a ajuns la a IX-a ediție

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Asociația Părinte înFlorești, în parteneriat cu VIVO Cluj-Napoca și în colaborare cu Școala Internațională Spectrum, Liberty Technology Park Cluj, Colegiul Naţional „George Bariţiu”, Școala gimnazială ”Iuliu Hațieganu” Florești, Școala gimnazială ”Nicolae Iorga”, Grădinița cu program prelungit Florești, Școala gimnazială Luna de Sus, Liceul teoretic ”Eugen Pora”, Casa de Copii Căsuța Bucuriei, Comunitatea Mamprenoare și FitArts Gym by Roxana Nedelcu, vă invită să vă implicați în proiectul de generozitate și întrajutorare comunitară ”Părinte înFlorești te îndeamnă să Dăruiești”, desfășurat în perioada 6-22 decembrie.

Proiectul caritabil a ajuns la a IX-a ediție, fiind organizat din decembrie 2014, cu ocazia sărbătorilor de Paști și de Crăciun.

Cum putem să ne implicăm?

1. Dezvăluind POVEȘTI DE VIAȚĂ ale unor familii care considerați că au nevoie de sprijinul comunității. Trimiteți detalii pe adresa laura@parinteinfloresti.ro,  menționând lucrurile de care au nevoie,  iar membrii asociației vor încerca să le acopere nevoile cu sprijinul comunității.

2. Prin DONAȚII MATERIALE sub formă de lucruri pentru intreaga familie / produse alimentare neperisabile / cărți și articole pentru școală.

Dacă doriti să donați lucruri, puteți să le împachetați într-o cutie, să puneți o etichetă pe ea care să conțină detalii referitor la conținut și să le depuneți la standul asociației din VIVO! Cluj-Napoca, în perioada 6-20 decembrie, în intervalul 18-20, în timpul săptămânii, și 12-20, în weekend. Dacă doriți să fiți contactat de beneficiarul actului tău de generozitate, puteți să menționați pe cutie și numărul Dvs de telefon sau adresa de e-mail.

3. Dăruind TIMP

Dacă doriți să sprijiniți proiectul și să oferiți copiilor Dvs. lecția recunoștinței, vizitând împreună cu ei o familie nevoiașă și dăruind membrilor acesteia lucrurile de care au nevoie, scrieți pe laura@parinteinfloresti.ro. Veți fi îndumați să ajungeți la aceștia.

4. Prin DONAȚII

Puteți face donații în cadrul atelierelor pentru copii, organizate la VIVO! Cluj-Napoca, în zilele de 15, 16 și 22 decembrie. Atelierele au tematică diferită, sunt foarte interesante și educative pentru copii și sunt susținute de către membrele asociației și de către profesori de la Școala Internațională Spectrum. Participarea este gratuită, iar participanții sunt invitați să susțină cu donații cazurile sociale incluse în acest proiect caritabil.
”Implicați-vă pentru oamenii de lânga Dvs., pentru comunitatea din care faceți parte și, în primul rând, pentru Dvs. și copiii Dvs., oferindu-le acestora adevărate lecții de viață!”, îndeamnă organizatorii.

Asociația Părinte înFlorești, înființată în 2014, promovează, printr-un program diversificat de activități, valori importante pentru familie. Proiectele se desfășoară pe raza comunei Florești și în Cluj-Napoca, iar doritorii le pot susține prin activități de voluntariat.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin