„Poartă-mă în poveste”, cerc de lectură pentru copii, la Cluj

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Asociaţia Work at Home Moms România lansează la Cluj cercul de lectură pentru copii „Poartă-mă în poveste”.

În data de 20 august, de la 10:30, la Librăria „Tutimi și Titoc” de pe strada Baba Novac, nr. 30, timp de două ore, copiii vor putea asculta o minunată poveste, “Păpădia”, scrisă de Georgiana Mihalache, autoarea minunatelor “Poveşti pentru Vlad”. Vor putea cunoaşte păpădia împâslită, realizată după descrierea din poveste de Adriana Oprea, mama de la Wool&colours,  şi vor admira desenele ilustratoarei Alexandra Stoica, fondatoare Hippo Atelier Creativ.

Mămicile prezente vor putea povesti istorioarele pe care le citesc celor mici.

3 poveste

Cu ocazia acestei initiative, membrii asociaţiei îşi propun să prezinte periodic minunate poveşti scrise/ citite/ traduse/ interpretate/ redate vizual de către mamele work at home moms!
Atelierul se adresează copiilor cu vârste între 2-10 ani. La final, doritorii pot achizitiona CD-ul cu povestea.  Accesul se va face doar pe bază de înscriere şi confirmare pe e-mail, diana.campean@wahm.ro,  în limita locurilor disponibile.
Evenimentul este oferit în baza unei donaţii la latitudinea participanţilor.

afis poveste
WAHM România este o inițiativă socială care vine în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei, demarată în anul 2013 la Bucureşti.

Ea sprijină mamele care caută echilibrul dintre viaţa de familie şi viaţa profesională.

Între timp, proiectul s-a cristalizat în Asociației Work At Home Moms, care în acest moment desfăşoară activităţi în numeroase oraşe din ţară: Constanta, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu-Mureş, Piatra-Neamţ, Iaşi, Baia Mare etc.

Mămicile interesate de desfășurarea unei activități la domiciliu, dar și celelalte categorii sociale, pot urmări activitatea asociaţiei pentru a afla despre evenimente de specializare, respecializare, despre ateliere practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi pentru începerea unui drum profesional, despre tipuri de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere şi mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.

„Este extrem de important să modificăm percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei și să acordam femeilor roditoare din viața noastră șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică” pe care am evitat-o în titulatura comunității, tocmai datorită aurei nedorite ce o înconjoară”, apare pe site-ul Asociaţiei Work at Home Moms România, http://wahm.ro/.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin