Alfa Band, în fața unei duble premiere: album și videoclip lansate la Cluj

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Asociația Alfa Grup vă invită vineri, 29 noiembrie 2019, de la ora 18.00, la evenimentul de lansare a primului album al formației ”Alfa Band” – un proiect dedicat copiilor cu înclinații artistice din centrele de plasament din Cluj-Napoca.

Prin proiectul ”Muzică pentru fiecare. Înregistrare album Alfa Band” s-a urmărit susținerea și încurajarea unor copii institutionalizati, parte a trupei Alfa Band, să înregistreze în studio primul lor album muzical, să-l lanseze oficial și să-l distribuie pe CD către potențiali colaboratori (radiouri, instituții, studiouri de înregistrare etc.).

“Fiecare copil este un geniu”!

”29 noiembrie 2019 pentru Alfa Band este o zi de sărbătoare! O sărbătoare la care vă așteptăm cu mare drag să luați parte și să ne bucurăm împreună de lansarea albumului BUCHET! Unde? Pe str. Traian Mosoiu, nr. 28, în curtea Școlii de muzică The Beat. Munca, dedicarea și talentul lor se materializează în acest prim album, însoțit și de primul clip muzical, care va fi prezentat cu această ocazie. Mulțumim Consiliului Local Cluj-Napoca şi Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală pentru susținere”, au transmis organizatorii.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Local Cluj-Napoca şi al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin