PEDITEL 1791 participă la ONG EXPO

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Sâmbătă, 24 martie, între orele 10.00-18.00, la Casa Matei Corvin, Peditel 1791 – Fundația Părinţi din România vă aşteaptă la ONG EXPO.

Evenimentul, organizat de Clubul Francofon de Afaceri din Cluj pentru sectorul neguvernamental, încurajează dialogul între cetăţenii de toate vârstele şi ONG-uri, pentru ca activităţile de voluntariat ale organizațiilor să se bucure de un impact mai mare asupra comunităţii locale.

Medicul Peditel 1791 va  susține un seminar gratuit: ”Sfaturi medicale practice în bolile copilăriei ”, între orele 12.00-13.30. Totodată, împreună cu voluntarii Gabi Barbu de la Asociația Firul Ariadnei  și ilustratorul Adrian Barbu, organizatorii pregătesc o surpriză pentru copii: face painting.

Desfășurat sub sloganul „Primăvara se numără ONG-urile!”, ONG EXPO  este un eveniment dedicat societăţii civile, dar şi o oportunitate de a aduce ONG-urile în atenţia cetăţenilor şi a publicului larg.

Pentru susținerea serviciului Peditel 1791, voluntarii au pregătit produse și decoraţiuni hand-made.

Pentru seminarul gratuit, numărul locurilor în sală este limitat la 40 de persoane. Înscrierea se poate face accesând acest link .

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin