Fii de Mănăștur!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Sărbătoarea cartierului continuă și astăzi în zona LaTerenuri. După ce ieri participanții au avut parte de un program încărcat din care nu au lipsit demonstrațiile sportive și prezentările pe scenă ale campionilor, atelierele dedicate celor mici și prezentările specialiștilor privitoare la tehnicile de prim ajutor sau bolile ce apar în momentul integrării în comunitate, muzică live și spectacole de teatru pentru toate vârstele, ziua de duminică vă propune în continuare un set de activități deosebite.

DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2019:
  • 11-13: Ateliere de jonglerie – Asociația Firul Ariadnei
  • 13-14: Traista cu povești vine în cartier: storytelling – Gabriela Barbu
  • 13-14: Parenting și informare: siguranța în cartier – Poliția locală Cluj Napoca
  • 14-17: Concurs sportiv între familii – ACSF Juniorul Cluj
  • 15-17: Atelier de teatru pentru copii: improvizație -Viktor Hegedus
  • 17-18: Zumba pentru întreaga familie
  • 18-21: Seară mănăștureană: întâlnire cu personalități ale cartierului și muzică live.

Se remarcă în programul zilei discuția despre siguranța în cartier la care sunt invitați și reprezentanții poliției locale, urmată de concursul sportiv între familii, coordonat și în acest an de antrenorii clublului sportiv de fotbal Juniorul. Jonglerii, povești și teatru pentru cei mici, zumba pentru întrega familie sunt activitățiile care prefațează o nouă premieră la acest festival de cartier: seara mănăștureană  – o întâlnire cu personalități și poveștile lor despre  Cluj – Mănăștur, despre oameni și locuri, muzică live și discuții antrenante.

Programul serii începe în jurul orei 18:00 și îi are ca invitați speciali pe jurnaliștii Daniel Moșoiu și Patrice Podină, scriitorul Ioan Ciorca și pe profesorii / istoricii Gabriel-Virgil Rusu și Vladimir-Alexandru Bogoslavievici. Va fi o seară plină de surprize și recompense!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin