Concurs foto pentru elevii din Transilvania de Nord

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord a marcat ziua de 9 Mai prin lansarea unui concurs foto destinat elevilor din clasele V-VIII din cele şase judeţe ale Regiunii Nord-Vest.

Elevii sunt invitaţi să participe cu o imagine, preferabil un selfie, cu unul dintre proiectele finanţate de către Uniunea Europeană în Transilvania de Nord şi cu  o scurtă descriere despre modul în care proiectul sprijină comunitatea şi mediul înconjurător. Concursul „Energia Europei” va avea loc pe platforma socială Facebook, la adresa https://www.facebook.com/europedirect.cluj/app/106171216118819/ .

Votul juriului şi cât mai multe like-uri le pot aduce participanţilor unul din cele 10 locuri gratuite în tabăra ,,Energia Europei”, care va fi organizată în luna august 2016 de către Centrul Europe Direct.

Centrul Europe Direct este un proiect al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, implementat începând cu anul 2008. Centrul este finanţat de către Uniunea Europeană, prin Reprezentanţa Comisiei Europene, iar bugetul total al proiectului, pentru 2016, este de 23450 euro.

 „Vom transmite invitaţii de participare la acest concurs către primăriile din întreaga regiune şi ne-am bucura ca premiile să ajungă şi la elevii celor 64 de şcoli finanţate prin REGIO 2007-2013, program pentru care noi suntem organism intermediar”, a declarat doamna Sanda Cătană, director general interimar ADR Nord-Vest.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin