Baza sportivă ”la Terenuri” a primit autorizația de construire

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Primăria municipiului Cluj-Napoca a emis în 18 iunie 2020 Autorizația de construire 831/2020 prin care se autorizează executarea lucrărilor de construire pentru REABILITARE BAZĂ SPORTIVĂ ȘI AMENAJARE PARC ZONA ”LA TERENURI” CARTIER MĂNĂȘTUR.

Autorizația a fost emisă în baza proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC) nr. 208073/2020, elaborat de S.C. PROSPECT DRILL S.R.L. , cu sediul în municipiul BUCUREȘTI sector 3 Aleea Postăvarului nr. 6, respectiv de arh. Cosmin Popa.

În baza acestei autorizații titularul este obligat, între altele:

  • să anunţe data începerii lucrărilor autorizate
  • să anunţe data finalizării lucrărilor autorizate
  • să respecte condiţiile impuse de utilizarea şi protejarea domeniului public, precum şi de protecţie a mediului
  • să transporte la rampa de gunoi materialele care nu se pot recupera sau valorifica, rămase în urma executării lucrărilor de construcţii
  • la începerea execuţiei lucrărilor, să monteze la loc vizibil „Panoul de identificare a investiţiei”

DURATA DE EXECUŢIE A LUCRĂRILOR:  24 LUNI calculată de la data începerii efective a lucrărilor (anunţată în prealabil), situaţie în care perioada de valabilitate a autorizaţiei se extinde pe întreaga durată de execuţie a lucrărilor autorizate.

Conform declarațiilor primarului Emil Boc, lucrarea se află încă în faza de proiectare: „Urmează să se încheie proiectarea şi trecem la sapă. Va fi gata până în toamna lui 2021”, a declarat Emil Boc, într-o intervenție live pe pagina de facebook ziuadecluj.

Noua bază sportivă va fi situată pe terenul delimitat de pârâul Calvaria în partea de vest, liziera pădurii Mănăştur în partea de sud, strada Mărişel şi zona ansamblurilor de locuinţe colective construite înainte de 1990 în partea de est şi nord.

Detalii despre acest proiect au fost făcute publice în momentul semnării contractului de proiectare și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții: „Reabilitare bază sportivă și amenajare parc, zona „La Terenuri” cartier Mănăștur” click aici

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin