Olimpia Cluj – ASA Târgu Mureș, în finala Cupei României

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Echipele Olimpia Cluj-Napoca și ASA Târgu-Mureș s-au calificat în finala Cupei României după ce au învins, în semifinale, echipele Real Craiova, scor 6-0 (4-0), și respectiv Fair Play București, scor 26-0 (13-0). Cele două partide s-au disputat, marți, la Odorheiu Secuiesc.

Președintele clubului Olimpia Cluj-Napoca, Alin Cioban, a declarat, după partida cu Real Craiova, că meciul a fost unul destul de echilibrat însă nu s-a pus problema învingătoarei.

„În ciuda rezultatului aș dori să felicit echipa din Craiova pentru respectul acordat Cupei României și acestei faze a competiției. Meciul a fost unul destul de echilibrat însă nu s-a pus nici o dată problema învingătoarei în această partidă”, a declarat Alin Cioban.

Despre cealaltă semifinală disputată între formațiile ASA Târgu Mureș și Fair Play București, președintele clubului Olimpia Cluj-Napoca afirmă că scorul demonstrează valoare echipei de pe malul Mureșului.

Victoria echipei din Târgu Mureș în cealaltă semifinală, în compania echipei Fair Play București, arată că formația din Târgu-Mureș este o echipă deosebit de valoroasă, cu un lot valoros și cu un staff pe măsură”, a afirmat Cioban.

Jucătoarele echipei din Cluj-Napoca nu se vor relaxa prea mult, ele revenind imediat după Paști la antrenamente pentru ca la finalul săptămânii să reîntâlnească rivala absolută, ASA Târgu Mureș, în etapa a 4-a a Play-Off-ului Superligii. Echipa Olimpia Cluj-Napoca va disputa, duminică, 8 mai, de la ora 11:00, pe stadionul Transil din Târgu Mureș, meciul retur cu formația ASA Târgu Mureș. În Cupa României, cele două formații se vor întâlni în cel mai mare derby al fotbalului feminin din România, finala Cupei României, marți, 24 mai, la Hunedoara.

Până atunci, junioarele de la echipa secundă a clubului Olimpia Cluj-Napoca vor întâlni, în deplasare, liderele din clasamentul Ligii 1, CFR Timișoara, într-un meci restant din etapa a 16-a a ligii secunde.

Mai multe amănunte pe site-ul clubului www.olimpiacluj.ro

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin