Curăţenia de primăvară: deşeurile voluminoase pot fi predate gratuit în punctele de colectare

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Primăria Cluj-Napoca anunţă derularea unei acțiuni de colectare a deșeurilor voluminoase desfășurată cu ajutorul operatorilor de salubritate menajeră din oraş.

Până în 12 mai, persoanele fizice vor putea să predea gratuit deșeurile voluminoase în punctele de colectare special amenajate:

  •  Str. Bucium (colț cu str. J. Gutenberg) (Lu – Mi – Vi, în intervalul orar 9:00-17:00)
  • Str. Tăietura Turcului, pe platoul situat înainte de str. Vântului (Joi, în intervalul orar 9:00-17:00)
  • Str. Gh. Dima, la intersecție cu str. L. Pasteur (Marți, în intervalul orar 9:00-17:00), preluare Rosal SA

şi

  • Str. Unirii, la capătul liniei troleibuz, în apropierea stației de biciclete Cluj Bike (Sâmbătă, în intervalul orar 9:00-17:00)
  • Str. Anton Pann, la intersecție cu str. Mărășești (Miercuri, în intervalul orar 9:00-17:00), preluare Brantner Vereș SA.

Deșeurile acceptate pentru predare sunt din categoriile mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosinţă îndelungată, altele decât deșeurile de construcții și deşeurile de echipamente electrice şi electronice.

Informații privind predarea deșeurilor la punctele de colectare separată a deșeurilor și colectarea deșeurilor de la domiciliu găsiţi pe site-ul primăriei, la secțiunea Mediu/Salubritate/Colectarea selectivă a deșeurilor: https://files.primariaclujnapoca.ro/2019/12/13/GHID-Puncte-colectare-deseuri-Cluj-Napoca-FINAL.pdf

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin