Apel de idei/proiecte pentru Zilele Clujului 2018

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Biroul Mass-media din Primăria Cluj-Napoca invită, printr-un comunicat de presă, clujenii – locuitori ai orașului, organizații non-guvernamentale, companii private sau instituții – să vină cu idei de evenimente sau proiecte pentru noua ediție a festivalului. Acestea trebuie să se încadreze în tema ediției, Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire și să fie transmise până la data de 2 aprilie 2018.

Zilele Clujului vor fi organizate anul acesta în perioada 17-20 mai 2018. Ediția 2018 are ca temă Centenarul – 100 de ani de la Marea Unire. „Această cupolă, „Cluj 100”, permite o gamă largă de idei și activități prin care pot fi reflectate, în programul Zilelor Clujului, multiplele dimensiuni ale comunității noastre. Principalele direcții de dezvoltare care conturează identitatea municipiului contemporan și implicit, evoluția orașului nostru în ultimul secol, se regăsesc și în campania de promovare a programului „Cluj 100”: educație, cultură, inovație, sport, business. Apelul de proiecte și idei pentru Zilele Clujului este astfel, cu precădere, adresat celor care activează în aceste domenii, dar nu numai.

Așadar, Primăria Cluj-Napoca așteaptă ideile, propunerile de evenimente și activități la adresa de e-mail zileleclujului@gmail.com, pe pagina de Facebook www.facebook.com/ZileleClujului sau la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 2 aprilie 2018”, se mai arată în comunicatul primăriei clujene.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin