Ai direcționat 2% din impozitul tău?

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

La cursurile ‪#‎DigitalKidsCluj‬, copiii nu petrec doar timp în fața calculatorului, ci își dezvoltă gândirea creativă și abilitățile de comunicare, învață să găsească soluții la probleme, își fac prieteni și află ce înseamnă munca de echipă. Distracția și voia bună nu lipsesc niciodată!

Dacă ești persoană fizică, poți sprijini proiectul Digital Kids Cluj direcționând 2% din impozitul pe venitul global. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te constă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 2% până pe 25 mai 2016, banii rămân statului.

001digitalK

De ce Digital Kids Cluj?
Toții copiii au dreptul la un viitor mai bun, dar nu toți pornesc cu șanse egale și sunt educați într-un mod corespunzător. Pe lângă cursurile contra-cost, Digital Kids Cluj oferă cursuri de programare pentru copiii fără posibilități din Cluj. Prin cursurile pe care le oferim, ne dorim să stârnim curiozitatea în domeniul tehnologiei și al antreprenoriatului în rândul copiilor, pentru a avea access la o carieră de viitor.

00-digitalK

De ce să susținem educația digitală?
Domeniul tehnologiei oferă posibilități infinite, dar este nevoie de educație și în această direcție. Nu toți copiii din Cluj au acces la un calculator și nu toți știu să folosească tehnologia și internetul într-un mod folositor. Direcționând 2% putem oferi șansa unor copii la educație și dobândirea competențelor digitale necesare pentru viitorul lor. Cursurile de programare îi ajută pe cei mici să gândească logic, să folosească calculatorul în mod util și resposabil, să-și folosească cunoștințele de programare și logică pentru a se orienta și rezolva probleme din orice domeniu.

Direcționează 2% către Digital Kids Cluj și susține educația tinerilor din Cluj în domeniul tehnologiei în 3 pași simpli:
  • Descarcă fișierul cu datele asociației noastre și printează-l  – Descarcă AICI
  • Completează-l cu datele tale după modelul de AICI
  • Trimite formularul completat la administrația fiscală din județul tău.
Formularul completat se poate depune direct la Administrația Financiară de care aparții (Detalii AICI) sau se poate trimite prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) până la 25 mai 2016.
Pentru orice problemă pe care o întâmpini contactează unul dintre membrii echipei Digital Kids Cluj:
Roxana Rugină (Coordonator) – 0785.666.553
Ioana Rusu (Communication & PR) – 0752.406.227
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin