45 de ani de „Rebreanu” sărbătoriți în trei zile

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Şcoala Generală „Liviu Rebreanu” din Mănăştur, Cluj-Napoca, aniversează 45 de ani printr-o serie de manifestări la care sunt invitaţi atât părinţii cât şi foştii elevi şi profesori ai şcolii.

Prima zi de sărbătoare va fi în 25 noiembrie și debutează, la ora 13.00, cu Simpozionul Județean ,,Pe urmele lui Rebreanu…”, care are două secțiuni. În prima secțiune cei 25 de profesori înscriși vor prezenta lucrări de specialitate pe teme didactice, iar în cadrul celei de-a doua, intitulată ,,Moștenirea lui Rebreanu”, aceștia vor aborda creativ literatura.

A doua zi, în 28 noiembrie, de la ora 10.30 porțile școlilor, de pe aleea Moldoveanu și de pe aleea Retezat, se vor deschide pentru ca invitații să viziteze școala și atelierele organizate de fiecare clasă. De la ora 12, profesorii școlii și cei mai talentați elevi vor aștepta invitații la Cinema Dacia, cu un program artistic presărat cu cântece, dansuri, versuri și teatru.

Evenimentul va putea fi urmărit live, începând cu ora 12.35, iar link-ul va fi postat pe pagina de Facebook a școlii.

În data de 29 noiembrie, sunteți invitați la un Concurs de cântece patriotice, aflat la a V-a ediție, intitulat „CÂNTĂM PENTRU ROMÂNIA MARE”, care se va desfășura tot la Cinema Dacia, la ora 16.00. Acest concurs promovează elevii ciclului primar și ne reamintește valorile morale ale poporului român: dragostea de ţară, eroismul, vitejia, bunătatea și credința neamului nostru.

La mulți ani, Școala ,,Liviu Rebreanu”!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin