Festival în aer liber dedicat vinului și gastronomiei, la Cluj-Napoca

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Timp de trei zile, în perioada 31 august – 2 septembrie 2018, „Central Park Wine Festival” propune publicului activități variate, menite să transforme acest interval în cel mai vesel sfârșit de săptămână al anului.

”Invităm publicul la un eveniment unic, dedicat tuturor categoriilor de vârstă și preferințelor. Central Park Wine Festival înseamnă în primul rând degustare de vinuri premium românești și internaționale, dar și o bogată ofertă de preparate culinare delicioase din bucătării diverse. Vom condimenta totul cu muzică live în mai multe puncte ale parcului, cu petreceri tematice mixate, precum și cu proiecții de film în aer liber. Pentru că ne dorim să oferim bucurie tuturor oaspeților, indiferent de vârstă, vom avea o zonă de activități pentru copii, o zonă de relaxare, garden party și multe alte surprize”, ne-a transmis Codruța Vîntu, Managing Partner Amprenta Advertising.

Vinurile care vor da savoare festivalului provin atât din ”lumea veche” – Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Bulgaria, Republica Moldova, cât și din ”lumea nouă” – Argentina, Australia sau Chile. Li se vor alătura vinuri românești de înaltă clasă, dar și produse derivate, precum șampanie ori coniac. Licorile aromate vor însoți delicii culinare din bucătăria grecească, asiatică, franceză, spaniolă, italiană și românească. Indiferent de gust sau de buget, invitații vor fi răsfățați cu arome deosebite și vor putea achiziționa oricare dintre produsele prezentate în cadrul festivalului. Intrarea la toate evenimentele este gratuită. Pentru degustările de vinuri premium este necesară achiziționarea unui permis de intrare ce poate conține cinci, zece sau 15 degustări.

Festivalul are și o componentă ecologică, își propune să promoveze utilizarea ambalajelor ecologice, dar și a agriculturii și viticulturii organice, precum și a alimentației sănătoase și echilibrate.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin