Cluj Folk Fest, ediţia a IV-a, în aer liber!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Ediţia din acest a „Cluj Folk Fest”  va avea loc la „Colina Secret Garden” (Camping Colina), la capătul cartierului Mănăștur, pe Drumul Sfântul Ioan, o locaţie ideală pentru acest tip de festival dedicat tuturor vârstelor.

Festivalul se va desfăşura între 7-8 iunie 2024 şi va reuni într-o serie de 12 concerte artiști clujeni și din țară, nume consacrate ale folkului sau artiști cu un stil fusion.

Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru, Emeric Imre trio, Andrei Păunescu, Magda Puskas si Maiay Gyozo, Maria Gheorghiu, Vali Șerban, Focul Viu, Walter Ghicolescu sunt artiștii invitați să concerteze. Pe lângă aceștia, vor urca pe scenă câștigătorii Concursului Național de Talente din 2022 și 2023: Ramona Bivoleanu, Jaqueline Crăciun și Domnul ICS & Suntem Oameni!

Cluj Folk Fest este prezentat de artistul folk și realizatorul radio Cristi Dumitrașcu (Rock FM).

Accesul în camping va avea loc de la ora 17.00 în ziua de vineri, 7 iunie și de la ora 12.00 în ziua de sâmbătă, 8 iunie. Concertele încep în ambele zile la ora 18.00.

Festivalul mai propune diverse activități de tip camping, inclusiv sportive. Publicul e încurajat să vină cu mingi diverse, palete și alte echipamente pentru a practica sporturi de grădină, iar organizatorii vor pune de asemenea la dispoziție astfel de echipamente. De asemenea, festivalul încurajează publicul să vină cu scaune de camping, izopren, pături.

Bilete de o zi (90 lei) și abonamente (150 lei) pot fi achiziționate online prin intermediul platformei Ambilet.ro.

De asemenea bilete și abonamente se vor putea achiziționa și la intrare.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces doar însoțiți de un adult plătitor de abonament sau bilet.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin