Cros caritabil pe scările de la USAMV

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Campusul USAMV găzduieşte în 23 martie 2019 a patra ediţie a crosului caritabil Beard Run. Startul competiţiei se va da din faţa Aulei „Mihai Şerban” cu alergare către intrarea în campus, urcare trepte către Rectorat, urmează alergare către Institutul de Cercetări Horticole, iar întoarcerea se va face pe la sala de sport, alergare pe scări şi sosire înapoi în faţa Aulei „Mihai Şerban”. O tură de traseu însumează 1,5km. Această ediţie va avea curse separate pentru amatori şi profesionişti, plus o cursă specială pentru copii şi o probă de ştafetă.

„În urmă cu un an lansam cea mai mare provocare pentru asociația noastră: campania 1.12 Wheels for Life by Beard Brothers, cu scopul de a achiziționa o ambulanță de tip C pentru SMURD. În luna decembrie, prin implicarea voastră, misiunea a fost îndeplinită.

Dar, cum lucrurile bune vin în perechi, ne-am propus să achiziționăm încă o ambulanță, de tip B.

Cel mai provocant traseu din istoria competiției The Beard Run 4 este oferit în acest an cu sprijinul partenerilor noștrii, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară USAMV Cluj-Napoca.

Le mulțumim așadar pentru că au făcut posibilă derularea ediției a patra într-un mediu ce cuprinde diferențe de nivel, scări la diferite înclinații, suprafețe de asfalt, pământ și iarbă, conturând cadrul ideal pentru o cursă memorabilă!”

Taxa de participare va fi folosită de organizatori în scopul achizionării celei de a doua ambulanţe pentru SMURD, prima fiind deja donată de către Beard Brothers serviciului clujean.

Înscrierea se face on-line accesând acest link, organizatorii anunţând că şi de această dată, ca la orice eveniment marca Beard Brothers, vom avea parte de muzică, voie bună, atmosferă prietenoasă, dar şi adrenalină şi competiţie.

 

foto: Beard Brothers

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin