Zilele Clujului 2023, la start

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

În acest an, Zilele Clujului au loc în perioada 18-21 mai, fiind un eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca cu sprijinul partenerilor: PARTENERI OFICIALI: Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca, Arobs; PARTENERI PRINCIPALI: Ursus, BCR, Vodafone, Betfair Romania Development, Emerson; PARTENERI: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Alexandrion, Coral Impex, msg systems, Liberty Residential, Autoworld, Avangarde.

Oraşul va beneficia de patru zile de sărbătoare cu peste 100 de activități în 40 de locuri din oraș. Zilele Clujului încep joi, 18 mai, cu o seară dedicată teatrului, avându-l pe scenă pe Florin Piersic și, ulterior, pe actorii Teatrului Național în spectacolul-concert scris de Ada Milea după „O scrisoare pierdută” de I.L Caragiale. 

Vineri, 19 mai, vor concerta Andra, Carla’s Dreams și Compact. La 21:45, în Piața Unirii va avea loc un spectacol unic de drone și videomapping, creat special pentru această ediție a Zilelor Clujului – un moment impresionant și memorabil cu siguranță.

În Parcul Central va fi amenajată zona de gastronomie alături de un eveniment special, Festivalul de vin. Tot în parc se vor desfășura activități pentru întreaga familie, în Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică. De asemenea, în mai multe locații din oraș va avea loc festivalul multiculturalității. 

Sâmbătă are loc Parada Zilelor Clujului, la ora 16:00, pe strada Napoca și Bd. Eroilor, după care clujenii și turiștii sunt invitați la seara de muzică clasică, de la ora 19:00. Pe strada Napoca va avea loc un eveniment simbolic, devenit deja tradiție, Midnight Snack. Activitățile din Parcul Central continuă sâmbătă, la fel și concertele din Piața Muzeului. În Baza Sportivă Gheorgheni vor avea loc ateliere științifice și multe alte activități.

Duminică are loc un Regal Folcloric. Atelierele științifice se mută în Baza sportivă „La Terenuri”, continuă activitățile la Centrul de Tineret și la Turnul Pompierilor, iar zona de gastronomie și Festivalul de vin din Parcul Central continuă până la orele 23:00. 

Informații și noutăți găsiţi şi pe canalele social media ale Zilelor Clujului și Primăriei Cluj-Napoca. Programul complet, pe zileleclujului.ro.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin