Zi plină pentru fanii Universităţii

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

U-Banca Transilvania dispută astăzi, de la 17:15, meciul cu BC SCM Timișoara în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională.

Bilete se pot achiziționa:

  • Vineri, 23 martie: între orele 12.00 – 15.45 la casa de bilete a Sălii Polivalente
  • Vineri, 23 martie: între orele 16.00 – 18.00 la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian”.

Elevii beneficiază de 50% reducere, doar pe baza carnetului de elev. Studenții beneficiază de 50% reducere din prețul biletului prin cardul OmniPass. Reducerile se aplică doar la casă de bilete, nu și online. Preț bilet: 10 de lei. Preț bilet reducere: 5 lei. Cu o jumătate de oră înainte de începutul meciului spectatorii nu mai au posibilitatea de a își alege locurile în sală. Tichetele vor fi pretipărite cu locul pentru a limita timpul de așteptare la casa de bilete.


După meciul echipei U-BT, de la ora 20.00, se va disputa la Sala Sporturilor ”Horia Demian” partida de baschet feminin dintre Universitatea Cluj și Alexandria, meciul 1 din primul tur al Play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Feminin.


Tot sâmbătă, de la ora 19.30, echipa de fotbal avea programată întâlnirea cu Unirea Tășnad. Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis amânarea etapei din Liga 3, programată pe datele 23-24 martie, pentru data de 3 aprilie și a etapelor competițiilor de juniori, care urmau să se dispute pe 23-24 martie, pentru data de 2 mai. Clubul FC Universitatea a anunţat organizarea unui meci amical FC Universitatea Cluj – ACS Fotbal Comuna Recea sâmbătă, 24.03.2018,  orele 14:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” (Babeș).

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin