Zâne, zmei, balauri și alte personaje de poveste vă așteaptă la Festivalul „Traista cu poveşti”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Festivalul „Traista cu poveşti” îşi deschide porţile în acest week-end pentru a VI-a oară la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Sâmbătă şi duminică, 16-17 martie 2019 între orele 10:00 şi 18:00, în cadrul unui eveniment multicultural, iubitorii poveştilor sunt invitaţi la o întâlnire cu „Eroii basmelor”.

Organizatorii propun celor mici o mulţime de ateliere de spus poveşti şi de lucru manual, spectacole multimedia şi întâlniri cu scriitori şi artişti, concursuri de desenat personaje din basme tradiţionale, ateliere creative, proiecţii de diafilm şi multe altele.

Festivalul “Traista cu povești” este un eveniment multicultural care celebrează în Cluj Napoca Ziua Mondială a Povestitului – World Storytelling Day. În „Traista cu poveşti” veți descoperi basmele tradiționale românești, dar și ale altor popoare: scandinav, polonez, rus și francez.

Momentele artistice vor fi realizate cu sprijinul super ilustratorilor de la Deveo Media Studio, Adrian Barbu și Radu Mureșan.

Detalii și rezervări : Gabriela Barbu – director festival, 0745-422400. Bilete de intrare se achiziţionează la faţa locului.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin